Saturday, May 12, 2012

6.36am 11/09/2010 2syawal

assalamualaikum
salam aidilfitri yea

hurm...
bosan nye
kenape laa tak bole tido
padahal tido pukul 3 tadi
semalam punya pasal laa nie g jalan TAR sampai kul 6 baru balek
huh

lepas tu org beraya, aku tido.. bodo je plak kan

semalam pagi2 g solat jenazah!
haha solat aidilfitri laa dol
lepas tu ade khutbah n tazkirah sikit
da besar, dengar la kejap
mase kecik2 dulu, da lari dahh
haha
kalau raya qurban, da g manin kat lembu dah time org khutbah
haha

lepas sembahyang raya, g rumah makcik2 n sedare mare
sebe;om tu singgah rumah wan chik kat kampung delek, then g kubur arwah abah..
tahun nie tahun kedua raya takde abah
tap[i aku rase cam baru semalam jumpa dia
sedih sangat
skrg pun masih rindu n teringat kat abah

lepas g kubur, g meru rumah mak uda
punya laa mengantuk .. aduhh
lepas tu malas la nak raya, aku duduk dalam kete
mane mak nak pg, aku bawak laa
then tido dalam kete
sampai berpeluh2 daaa
basah baju raye aku

last skali raya umah paklang, dapat duet raya
yang pelik nye, anak2 buah aku dapat sorang rm10, aku pulak bole dpt rm1
haha
kena bahan je kat rumah
for sure laa paklang salah bagi angpow kan
haha

balik je, teros membute sampai laa kul 12
lepas tu daa tak bole tido
nak g raye umah sape da malam nie?
haha
duduk bilik online je laa

then kul 3 tido, kul 6 da bangun?
gil atak boleh tido
macam2 aku fikir
aduhh

maka, online la sekejap
kang tengah hari mula la mengantuk
memang tido je laa keje aku mase raye raye nih
huh

tu je laa nak tulis
ade gak hikmah nye aku tak bole tido
aku pon da lama tak update bog kann

tu saje laa

salam aidil fitri minal aidil wal faizin

Allah berkati kita semua
semoga kekal

No comments:

Post a Comment